Palm Residence Forest
Pipera

PREDARE ÎN DECEMBRIE 2023

Proiectul cuprinde 2 case individuale, P+1+2 retras, doua locuri de parcare, curte proprie si piscina.

Casele au o suprafata utila totala de 220mp, 70 mp de terase si o curte libera de constructie de 190 mp. 

620.000 EUR + TVA

*pretul include finisajele interioare

Palm Residence Forest este localizat pe strada Iancu de Hunedoara nr. 5, la doar 1 minut de mers pe jos de Padurea Baneasa cu cea mai mica densitate a populatiei din Bucuresti, in imediata vecinatate a celor mai prestigioase gradinite si scoli private din Romania (British School, Mark Twain, Scoala Americana, Liceul Francez, Little London, Olga Gudynn, Avenor, Discovery, Hermann Oberth etc).

La 2 minute de mers cu masina este Gradina Zoologica si Parcul Casa Alba, Jolie Ville si la numai 5 minute distanta de Baneasa Mall, Ikea, Metro, Dedeman, Decathlon. Statia de autobuz 301 care face legatura cu centrul Bucuresti se afla la 3 minute de mers pe jos.

PLAM RESIDENCE FOREST PIPERA

Stadiu lucrari Martie 2024

PLAN IMOBIL

PARTER

SUPRAFATA UTILA PARTE+CURTE: 253MP

suprafata parter

Acordam o atentie deodebita la detalii , folosind finisaje de calitate premium : centrala proprie +termostat, incalzire in pardoseala pentru un confort termic optim , tamplarie Schuko(sau similar) dotata cu geam tripan, obiecte sanitare Grohe (sau similar) , ceramica portelanata , traseu de aer conditionat  multisplit prevazut in fiecare camera, pregatire pentru statie incarcare masini electrice, pregatire traseu panouri fotovoltaice, videointerfon. Finisajele pot fi la alegere in functie de preferintele fiecaruia.

Gradina este un accesoriu pentru casa ta, care iti va bucura fiecare zi din viata. Asadar ne-am gandit sa amenajam  o zona partial acoperita de terasa si barbeque, dar si o piscina exterioara, pentru a petrece  cat mai mult timp in aer liber. Deasemenea casa dispune si de o pivnita.

  • Fatada  este partial ventilata
  • Peretii exteriori din caramida porotherm 30
  • Peretii interiori din caramida porotherm 15
  • Termosistem  de polistiren Caparol 10cm EPS80

Palm Residence Forest 

parter casa

ETAJ 1

SUPRAFATA UTILA ETAJ 1 – 95.97 mp

plan etaj 1

ETAJ 2

SUPRAFATA UTILA ETAJ 2 + TERASA – 100.64 mp

ETAJ 2